Trolla |  Information  Lydnad  Spår

 

  Muggebigge Star Mix

  Shetland Sheepdog
 
f. 2008-03-10


  Ägare

  Ann Rosell

  Storlek
  XX cm
  XX kg

  Hälsa
  CRD, måttlig utbredning

 


Allmänt om Trolla

Denna tös är min mors valp. En fodertik, född hos Ann i Ulrika. Jag har inte alls gjort mycket i träningsväg med detta lilla troll, men snart borde jag ta mig i kragen och komma till skott. Hon är för härlig att greja med, pigg och glad och väldigt snabb i sina reaktioner. Hon känns väldigt olik Oliver och har mkt mera motor och busighet. Medans Oliver är som en välsnuten skolgosse som hänger i kjolarna på sin mor, flänger detta troll omkring och ställer till med ofog.

 

Trollet är född med twisted legs vilket innebär att hon ser ut som en hängbro sett från sidan. Hennes framben är för korta helt enkelt. Enligt vet. kommer hon inte att ha några men av benen, möjligtvis att jag ser att hon får en lite annorlunda sittteknik.

 

Trolla är nu vid 7 månaders ålder en käck och framåt tös som vägrar att bli helt rumsren. Den dagen vi lyckas få henne att göra sina behov utomhus kommer vi att hyra konsert och kongress och ställa till med en stor fest. Bjuda in kungen och drottningen och sända ut ett pressmeddelande via TT.